Aventura foto a anului 2019

Dupa o perioada de liniste, mai mult sau mai putin lunga, revenim cu forte noi si mult entuziasm la dragostea noastra dintai: cursurile foto.

Astfel ca ne pregatim cu spor pentru aceasta vara, in care asteptam cu drag sa cunoastem oameni noi, pasionati de fotografie, cat si sa revedem fost cursanti dornici sa continue aventura foto cu modulele de Intermediari si Avansati.

Avem multe surprize pregatite, multe jocuri si foarte multe exercitii distractive si dinamice pentru toti cei care participa.

Modulul de Incepatori acopera cunostintele de baza necesare oricui se afla la inceput in drumul sau fotografic. Dupa cum spunea un mare intelept: “Daca imi cumpar un pian, nu inseamna ca pana acesta se livreaza acasa, eu sunt deja pianist”. La fel si in fotografie, daca imi cumpar un aparat foto, nu inseamna ca sunt fotograf. Insa, vestea buna este ca noi te putem ajuta sa devii un fotograf bun, daca ai inclinatie pentru fotografie si esti dornic sa inveti. Pana si o calatorie de 10 000 de km se incepe cu un prim pas.

Modulul de Intermediari este gandit pentru cei care vor sa continue drumul fotografic ales si sa invete mai multe despre tehnica si arta fotografica. A sti doar sa folosesti aparatul nu este cheia succesului. Mai este nevoie si de investitie in utilizator, in cunostintele sale, in dezvoltarea unei culturi vizuale temeinice. Iar noi avem jocurile si exercitiile foto potrivite pentru a te indruma.

Modulul de Avansati din anul acesta este special intrucat am decis sa dublam portia de editare foto si sa o customizam. Adica vom face un sondaj la prima intalnire, iar fiecare participant va putea spune ce interese are fata de editarea foto si catre ce domeniu ii fug gandurile: fotografie de peisaj, portrete, instantanee, fotojurnalism, arhitectura, design de interior, fotografie de produs. Este un subiect vast in care nu vrem sa ne pierdem, astfel ca ii vom lasa pe participanti sa ghideze carma catre directia dorita de ei. Apoi noi ne mobilizam si concepem agenda sedintelor de editare urmand directia mentionata.

Pe parcurs vom umbla in lung si in lat prin Bucuresti, prin multe zone cu interes vizual care sa ne ofere fundalul propice pentru invatare. Iar la final, vom inmana diplome si vom da feedback despre portofoliile acumulate.

Daca iti place fotografia si vrei sa stii mai multe despre cum sa folosesti un aparat foto, vino sa faci parte din povestea noastra, in vara acestui an!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *