Concurs – “2 motive sa iti placa iarna”

_DSC4360

Concurs NP – “2 motive sa iti placa iarna”

Un concurs fulger pentru toti cei care nu se dau inapoi din fata temperaturilor joase. Te provocam sa ne arati 2 motive pentru care iti place iarna, folosind aparatul foto si o doza consistenta de imaginatie. Daca ne convingi sa ne placa si noua iarna, te vom premia pe cinste!

Premiile constau in 4 abonamente la patinoarul de langa McDonalds Brancoveanu! Pentru 4 persoane extrem de norocoase!
Abonamentele sunt pentru tot sezonul, pana la inceperea primaverii din 2016. Veti putea astfel sa va bucurati de iarna, alunecand gratios pe gheata, in cel mai placut mod posibil!

Trimite-ne maxim 4 imagini care sa ilustreze 2 motive pentru care iti place iarna (la adresa info@nationalphotographic.ro). Motivele pot fi ilustrate ambele intr-o singura imagine, sau fiecare motiv intr-o imagine separata.
Deadline-ul pentru primirea imaginilor este 27 ianuarie.
Castigatorii vor fi anuntati pe facebook in data de 29 ianuarie. Asa ca nu uitati sa dati like si sa urmariti pagina noastra de facebook: facebook.com/NationalPhotographic (https://goo.gl/F2ghbj)
Premiile se vor putea ridica de la studioul NP incepand din 30 ianuarie. Castigatorii ne vor putea contacta la adresa info@nationalphotographic.ro pentru detalii.

Patinoarul se afla la intrarea in Oraselul Copiilor, langa metroul Brincoveanu. Acesta este descoperit, are o suprafata de aprox 400 m patrati si este ingrijit frecvent, gheata fiind mereu intretinuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *