Concurs NP “Black&White Mind”

_MG_0749
Din seria de concursuri NP, iata un nou concurs NP care va pune imaginatia la lucru. “Black & White Mind” este un concurs cu si despre fotografia alb/negru. Dar nu e vorba doar de a face imagini alb/negru, ci despre a gandi scenele in alb/negru, a urmari lumina si umbrele, a compune cadrele in functie de zonele de luminozitate si zonele de umbra, de formele si liniile trasate in alb si negru.
 
Premiile constau in 2 abonamente la patinoarul Oraselul Copiilor, pentru 2 persoane finaliste!
Abonamentele sunt pentru tot sezonul. Veti putea astfel sa va bucurati de ce a rams din iarna, alunecand gratios pe gheata, in ciuda temperaturilor ridicate. :)
 
Pentru a va inscrie in concurs, trimiteti-ne maxim 4 imagini care sa ilustreze compozitii alb/negru de impact, la adresa info@nationalphotographic.ro.
 
Deadline-ul pentru primirea imaginilor este 13 februarie, orele 23.59.
Castigatorii vor fi anuntati pe facebook in data de 14 februarie. Asa ca nu uitati sa dati like si sa urmariti pagina noastra de facebook: facebook.com/NationalPhotographic (https://goo.gl/F2ghbj)
Premiile se vor putea ridica de la studioul NP incepand din 14 februarie, dupa anuntarea castigatorilor. Acestia ne vor putea contacta la adresa info@nationalphotographic.ro pentru detalii.
 
Patinoarul se afla la intrarea in Oraselul Copiilor, langa metroul Brincoveanu. Acesta este descoperit, are o suprafata de aprox 400 m patrati si este ingrijit frecvent, gheata fiind mereu intretinuta.
_MG_8428

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *