Custom Workshops

_RIS6098

Vrei sa vii la unul din cursurile / atelierele noastre si nu se potriveste orarul cu programul tau? Intelegem acest lucru si iti punem la dispozitie optiunea de a iti alege tu singur programul, optand pentru varianta de Curs Custom! 🙂

Esti liber sa decizi frecventa intalnirilor, datele si orele desfasurarii astfel incat sa se potriveasca perfect cu programul tau. Astfel iti stabilesti singur ritmul asimilarii notiunilor noi, in functie de disponibilitatea ta in acea perioada.  Vino cu 3 prieteni si grupa este intrunita :).

In plus, solicitand un ‘Custom Workshop’ vei bloca pretul la cel afisat deja pe site la cursul dorintelor tale. Nu adaugam comisioane extra sau taxe in plus pentru organizarea grupei dupa programul solicitat. Mai mult decat atat, te vei bucura de toate cunostintele primite la curs alaturi de prietenii tai. Vei experimenta impreuna cu ei, intr-un mediu deja familiar, toate exercitiile practice pe care trainerul nostru vi le va concepe special pentru voi.

Tot ce trebuie sa faci este sa inscrii o cerere din formularul de inscriere de mai jos, sau sa ne scrii la adresa info@nationalphotographic.ro. Raspundem rapid si cu drag pentru a pune la punct detaliile despre programul ales.

Numar minim pentru sustinere grupa: 4 participanti

Pret: este specificat la fiecare curs in parte. Suma se achita in intregime in avans.

 

Mai jos sunt trecute cursurile care pot fi solicitate la ‘Custom Workshop’:

Ateliere copii:

Ateliere adulti: 

 

Inscriere

Pentru inscriere, va rugam sa ne scrieti la adresa  info@nationalphotographic.ro

Raluca Vior 01

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *