Despre noi

National Photographic ofera urmatoarele avantaje cursantilor sai:

  • suport de curs la toate cursurile de lunga durata
  • iesiri practice pentru asimilarea notiunilor teoretice
  • practica la fiecare sedinta foto, fie practica de tehnica fotografica, fie practica de editare digitala
  • studio foto profesionist complet echipat si dotat cu aparatura de ultima ora, pentru desfasurarea sedintelor in interior
  • materiale didactice
  • materiale de sprijin: stick-uri USB, mape, coli, pixuri

National Photographic isi actualizeaza in mod constant programa de curs in functie de necesitatile participantilor cat si de feedbackul activ al acestora oferit de-a lungul desfasurarii cursului.

National Photographic ofera programe de curs si agende de curs concepute special pentru grupele de varsta anuntate. Desfasurarea cursului pentru copii este diferita de cea a cursului pentru adulti intrucat este adaptata perfect la grupa lor de varsta, capacitatea de asimiliare si de concentrare a copiilor. Sunt incluse multe jocuri, exercitii practice distractive si materiale didactice care sa ii mentina pe copii interesati.

 

La National Photographic intelegem fotografia ca fiind un hobby, o pasiune, un mod de lucru, o modalitate de cunoastere sau auto-cunoastere si un stil de viata. Redarea realitatii in fotografie nu este doar un act de recunoastere, ci este si un act de intelegere a interesului nostru pentru lucrul fotografiat cat si a propriului nostru mod de a privi lumea.

 

 “Fotografia nu se rezuma doar la lucrul fotografiat. Ci se refera la cum arata acel lucru intr-o fotografie”

Garry Winogrand

“A arata realitati diferite este un act de recunoastere. Fotografia nu a fost inventata pentru a exalta prezenta lumii, ci pentru a o cunoaste.”

Eduardo Momeñe

 

Cursurile noastre sunt concepute pentru a impartasi dragostea pentru imagine alaturi de cunostintele tehnice si intelegerea elementelor vizuale. Dorim sa cultivam pasiunea pentru fotografie intr-un cadru deschis si prietenos. Programele cursurilor sunt realizate cu rigoare in functie de nivelul de cunostinte vizat sau de tematica specifica.

_RIS0087