Expo NP 2016 – The Four Elements

Afis NP Expo 2016

Expo NP 2016 – The Four Elements

 

Atunci cand fotografia se combina cu natura si elementele, ne ofera cadre surprinzatoare, dinamice si pline de culoare, seva si forme. Suntem mereu uimiti si cuprinsi de o stare de bucurie si contemplare in fata fotografiilor care fac dreptate naturii si bogatiilor ei.

 

Anul acesta, National Photographic a implinit patru ani de activitate. Patru ani de cursuri cu oameni frumosi, de Iesiri Fotografice aventuroase si creative, de cautari artistice si tehnice. Pentru a celebra cum se cuvine, nu ne-am gandit la o modalitate mai buna, decat aceea de a lega tematica expozitiei noastre anuale de ceva ce mereu vom iubi: natura. Pamantul cu vegetatia sa bogata si frunzele carnoase; Apa cu valurile spumoase si stropii racorosi; Aerul cu vantul brav si culorile vibrante ale vazduhului; Focul cu puterea dogoarei si cromatica aprinsa. Toate acestea ne fascineaza si ne ofera noua, cat si cursantilor si prietenilor nostri, o sursa de inspiratie si bucurie.

 

Dorim sa impartasim aceasta bucurie cu voi prin expozitia noastra anuala. Vernisajul va avea loc marti, 21 iunie, la orele 20.00.

Locul mereu prietenos si deschis la care va asteptam este studioul National Photographic.

Veniti cu voie buna si insotiti de prietenii vostri.

 

Va asteptam cu drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *