Iesiri fotografice – toate varstele

_RIS0885

Aceste Iesiri fotografice – toate varstele – sunt cursuri foto 100% practice, concepute ca intalniri fotografice dinamice in cadrul carora invatam ceva nou de fiecare data. Fiecare noua intalnire are o tematica noua, sedintele se desfasoara in exterior sau interior (in functie de natura tematicii alese).

Pentru participantii copii, Iesirile Fotografice inseamna joc, practica si experiment. Le vom arata micutilor cum sa treaca peste provocarea tehnica dar si creativa pe care un aparat foto le presupune. De asemenea, prin joc, ii vom invata pe copiii cum sa se relationeze cu cei din jurul lor, cum sa invete de la ceilalti si impreuna cu ceilalti. Ne vom baza pe exercitiile practice pentru a asimila notiunile noi si tehnicile de fotografiere care vor fi mai mult decat utile in viitor pentru comunicarea mai usoara prin imagini.

Cine poate participa: cei care au terminat un curs la National Photographic, cei care vor sa faca un “test-drive” inainte de a se inscrie la un curs, cat si cei care deja stapanesc notiunile de baza in fotografie si doresc sa isi testeze abilitatile invatand ceva nou. Singura conditie pentru participare este detinerea unui aparat foto de orice tip (compact, bridge, mirrorless, DSLR).

 

Obiectivele atelierului:

– deprinderea felului de a comunica fotografic in functie de tematica aleasa

– abordarea unei gandiri fotografice

– dezvoltarea observatiei

– selectarea cadrelor impactante chiar inainte de fotografiere  

 

Nivel: incepator, mediu

Durata: intre 2 si 4 ore

Numar total de locuri: 12

Grupa de varsta: minim 7 ani

Pret:

* 50 Ron / atelier 2 ore

* 75 lei / atelier 3 ore

* 100 lei / atelier 4 ore

Aici puteti vedea imagini de la ultimele ateliere sustinute.

 

Program:

 

 

Este necesar ca fiecare persoana sa participe cu propriul aparat foto, indiferent de tipul acestuia.

Testimoniale cursanti

Mi-a placut. Interesant si cu raspunsuri rapide si la obiect pentru neclaritatile intampinate. Prima data cand sunt pus in fata unei abordari “artistice” si nu tehnice, cel putin ca tema principala. Am fost un pic bulversat de trecerea la lucru in “manual”. Din aceasta cauza mi-am dat seama la sfarsit ca eu am alocat multe resurse la “cum schimbi vitezele” in detrimental “condusului”. Dar aprofundam si data viitoare ma voi concentra mai mult la “ruta”.

Marian. Tematica: Documentare eveniment, 8.03.2014

 

A fost foarte frumos!! Mi-a placut totul.

Adrian Ghemes-Nemethi, 8.03.2014

 

“Dupa drumul de iarna anevoios, cu inima cat un purice, plec de aici cu inima mare cat casa. Am invatat sa iubesc lumina care ma speria si nu stiam sa o folosesc in interior. De abia astept urmatorul curs. Cu drag, Catalina.”

Tematica: Portret indoor, 26.01.2014

 

“Exceptional! Unul dintre cele mai reusite ateliere de pana acum. Multumesc Cris!”

Vlad. Tematica: Portret indoor, 26.01.2014

 

“Despre aceste provocari foto nu prea imi gasesc cuvintele. Sunt foarte bune, am facut teorie si dupa aceea practica. Cris intotdeauna explica super bine si mereu plec cu un bagaj de cunostinte mult mai bogat. Recomand din suflet tuturor, fie incepatori sau avansati, sigur veti prinde ceva. Chiar nu am cuvinte sa exprim cat de super sunt aceste intalniri.”

Flory. Tematica: Portret indoor, 26.01.2014

 

“Un mod placut de a imbina cunostintele teoretice cu practica; buna dispozitie si utilitatea frumos imbinate. Multumesc!”

Daniela, 24.11.2013

 

Mi-a placut deoarece se explica bine si invatam multe lucruri foarte interesante. Imi place la nebunie si voi veni mereu!

Mihnea, 24.11.2013

 

“A fost interesant, am invatat lucruri noi si cel mai important este ca am o alta viziune asupra peisajelor nocturne”.

Georgiana, 17.11.2013

 

“Explicatii concise (scurt si la obiect). Subiect de fotografiat ales cu grija. Trainer placut.”

Cristi, 17.11.2013

 

Cris are mereu rabdare cu noi si ne invata sa facem cele mai reusite poze. Este un curs foarte interesant si distractiv!

Cristina – 12 ani , 2.11.2013

 

Dinamic, plin de noutate, captivant. Tot ce ti-ai putea dori de la un atelier de panorame.

Gabriela Soare, 01.11.2013  

 

Mi-a plăcut, dar din păcate nu am putut urca in Sky Tower.

Eva, 01.11.2013

 

Cursul a fost super!. Cris ne invata si ne ajuta la cursul foto.

Miruna – 10 ani, 27.10.2013

 

La curs e frumos pentru ca sunt teme diferite si oriunde Cris te-ar duce, esti inspirat si pozele iti ies bine pentru ca Cris te ajuta 😀

Deu – 11 ani, 28.09.2013

 

Imi place la cursul de fotografie deoarece am fost pasionat de fotografie de cand eram mic, desi pana sa merg la acest curs, nici nu stiam unde se apasa pentru a face poza. Am mai incercat sa citesc pe internet, dar ori erau prea greu explicate, ori nu prea intelegeam ce scrie, fiind scrise in engleza. Ce mi-a placut mai mult la curs este cat de bine explicate sunt notiunile de baza si ca atunci cand mai fac o poza proasta, instructorul imi explica ce am gresit si cum sa evit sa mai fac greseala, fara sa-si piarda cumpatul.

Constantin – 12 ani, 28.09.2013

 

Mi-a placut la curs pentru ca la inceput ni s-au aratat exemple despre cum ar trebui sa arate pozele noastre. Mi-a mai placut pentru ca am fost in locuri frumoase unde ne-au iesit poze la fel de frumoase.

Alexandra – 13 ani, 28.09.2013

 

Mi-a placut la curs pentru ca facem multe poze.

Ata Nistorescu – 8 ani, 28.09.2013

 

Atelierul de azi a fost chiar foarte interesant pentru ca a abordat un subiect care imi place.

Mihaela, 14.09.2013

 

Interesant. Placut. Creativ

Theodor, 14.09.2013

 

Azi a fost super si vreau sa mai vin.

Cristi, 14.09.2013

 

Mi-ar fi plăcut mai mult centrul vechi.

Eva, 09.06.2013

 

Imi place sa particip, am de fiecare data sansa de a ramane cu ceva conturat, important si plin de sens fotografic.

Bogdan, 03.11.2013

 

Tematica si locatie foarte bine alese. Atelier reusit cu foarte multe informatii utile. Multumesc pentru sfaturi si pentru cadoul de ziua mea.

Vlad Condeiu, 03.11.2013

 

Mai vin! Recomand! Lacri, 06.10.2013

 

Am reusit sa obtin ceea ce mi-am dorit… Emotie, senzatie, caldura si cel mai important: cunoastere, cunostinta. Imi doresc sa mai vin si sa diversific din cele ce se pot oferi in aceste ateliere… Cel mai important: ma bucur ca am intalnit oameni noi cu perspective de viata frumoase.

Cristina, 06.10.2013

 

Wildlife: o lume feerica pe care de indata ce o cunosti, nu te mai poti dezlipi de ‘ea’. Multumim National Photographic!

Razvan, 06.10.2013

 

“Inspirationist”, creativ, relaxant, amuzant, jucaus… Cine? Atelierul? Cris? Amandouaaaa!

Cosmina, 06.10.2013

 

Provocarea a fost binevenita pentru mine – am invatat rapid, dupa prima sedinta, cum sa folosesc acele functii ale aparatului care imi erau pana atunci inaccesibile. Structura atelierului este foarte bine gandita, cu cateva indicatii si “teorie” pe scurt la inceput, practica apoi si feedback extensiv la sfarsit, pentru fiecare fotografie. Temele stabilite pentru fiecare atelier in parte sunt interesante si motivante pentru efortul de a realiza fotografii cat mai bune. Voi participa in continuare, recomand cu caldura “Provocarile” tuturor celor care vor sa-si perfectioneze intr-un mod usor si placut atat tehnica fotografierii, cat si compozitiile.

Raluca Vior, 18.08.2013

Formular inscriere

_RIS7979

No Comments

Trackbacks/Pingbacks

 1. Provocarile fotografice pentru adulti | Canonistii - Blog & Forum dedicat comunitatii Canon - [...] National Photographic isi provoaca mereu cursantii sa isi incerce cunostintele si aptitudinile fotografice, iar in aceasta vara dam o…
 2. Curs foto "Photography Mid Level" | National Photographic - [...] Provocari fotografice – adulti [...]
 3. Provocarile fotografice pentru adulti - F64 Blog - [...] National Photographic isi provoaca mereu cursantii sa isi incerce cunostintele si aptitudinile fotografice, iar in aceasta vara dam o…
 4. Spune DA provocarii! | Fata din Port - [...] National Photographic isi provoaca mereu cursantii sa isi incerce cunostintele si aptitudinile fotografice, iar in aceasta vara dam o…
 5. Photography basics | National Photographic - [...] Provocari fotografice – adulti [...]
 6. Curs la comanda | National Photographic | National Photographic - […] Provocari fotografice – adulti […]
 7. Trei luni foto-varatice - National Photographic - […] Provocari fotografice – adulti […]
 8. Atelier foto Incepatori 7 - 9 ani - […] cu terminarea cursului, va recomandam si Iesirile Fotografice  pentru continuarea evolutiei tehnice si dezvoltarii creative a copilului […]
 9. Curs Foto Copii (10-15 ani) - […] cu terminarea cursului, va recomandam Iesirile Fotografice pentru continuarea evolutiei tehnice si dezvoltarii creative a copilului […]
 10. Curs Foto - Basic, Mid, Advanced - […] cu terminarea cursului, va recomandam Iesirile Fotografice pentru continuarea evolutiei tehnice si dezvoltarii creative a […]
 11. Curs foto 7-9 ani - […] cu terminarea cursului, va recomandam si Iesirile Fotografice  pentru continuarea evolutiei tehnice si dezvoltarii creative a copilului […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *