Trei luni foto-varatice :)

Pentru noi perioada verii este un moment de relaxare dar si de reflectie. Credem ca hobby-urile si pasiunile ar trebui sa ne ajute sa ne dezvoltam abilitatile, sa ne limpezim mintea dar sa ne si antrenam gandurile sa caute noi perspective asupra lumii. Nimic mai simplu in fotografie, de aceea si recomandam Iesirile Fotografice de vara tuturor, indiferent de nivelul de cunostinte.

Vara aceasta am pregatit o multime de tematici, pe care le gasiti trecute aici pentru copii si aici pentru adulti. Denumirile Intalniri Fotografice pentru Copii si Provocari Fotografice pentru Adulti sunt doar delimitari pe categoriile de varsta, dar se refera la aceste Iesiri Fotografice.

Vom urmari la fiecare intalnire dezvoltarea personala a fiecaruia in cadrul temelor propuse. Iesirile vor fi sprijinite in paralel de catre sedinte de feedback in studioul foto NP, unde ne vom intalni pentru a vedea imaginile realizate si a discuta despre acestea. Ulterior, vom alege cele mai bune 2 sau 3 imagini ale fiecarui participant si le vom expune in cadrul Expozitiei NP a Iesirilor Varatice. :)

Expozitia va avea loc in preajma ultimului weekend din septembrie (in jurul datelor 25-28 septembrie), la Allkimik Foto-Hub, in Centrul Vechi.

 

Regulament:

1. Poate participa oricine la Iesirile Foto, indiferent daca a participat la cursurile lungi NP sau nu.

2. Sedintele de feedback sunt gratuite insa pentru a participa e nevoie sa fi participat la minim 2 Iesiri Fotografice.

3. Pot expune in cadrul expozitiei doar cei care au participat la minim 4 Iesiri Fotografice si minim 1 sedinta de feedback. Imaginile pentru expozitie vor fi alese impreuna cu trainerul Cris Ardelean.

 

Va asteptam cu drag in grupul NP  in aceste trei luni foto-varatice! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *