Lifestyle Photography

Cele mai frumoase momente sunt cele petrecute cu familia si cei apropiati, in care ne bucuram cu tot sufletul de oamenii minunati din viata noastra. Stim ca amintirile sunt cele mai pretioase lucruri pe care le pastram peste ani, iar acestea au darul de a ne readuce in suflet  bucuria si dragostea fata de cei apropiati, asa cum le-am simtit si le-am imortalizat in cadrele fotografice.

Va oferim o experienta magnifica, atat in studioul foto cat si outdoor, in care sa imortalizati momentele de bucurie alaturi de familie, copii dvs, persoana iubita sau animalutele de companie. Tipurile de fotografie abordata pot fi:

– Family Lifestyle

– Couple Lifestyle

– Baby

– Kids

– Book Individual

– Pets

 

Pachetul Lifestyle Photography contine imagini in format Jpg, rezolutie pentru print A4, iar durata sedintei va fi de 2 ore. Imaginile vor fi realizate din planuri diferite (plan intreg, prim plan, plan mediu) si se vor centra pe relatia dintre proaspetii parinti si bebelusul lor, sau pe dragostea dintre cei doi iubiti, pe gingasia bebelusului, pe frumusetea si candoarea copiilor etc. Numarul minim este de 30 imagini, iar numarul maxim va depinde de cat de usor decurge sedinta foto, de starea de spirit si de deschidere a dvs. Cele 2 ore se pot desfasura in studio sau in exterior.

Pentru a ne asigura ca exista o legatura cordiala de deschidere catre fotograf, va propunem o intalnire la studioul foto, in care sa ne cunoastem si sa povestim mai pe indelete despre experienta shootingului. Daca hotarati sa mergeti mai departe cu shootingul, la momentul respectiv se achita un avans de 50% din suma totala.

Ulterior primiti imaginile digitale retusate prin transfer online in maxim o saptamana. Imaginile vor fi cat mai fidele frumusetii firesti ale subiectelor, nu vor fi manipulate la nivel de fizionomie faciala sau corporala.

 

 

Optiuni extra

Daca doriti sa comandati un album fotografic personalizat cu imaginile de la shooting, se pot adauga si alte imagini anterioare, realizate de dvs. Se poate construi povestea parintilor de cand au devenit cuplu pana in acel moment, sau povestea bebelusului de la nastere pana in acel moment. Povestile in general se pot face despre orice doriti (prezentarea familiei de la bunici pana la nepoti, prezentarea parintilor de la logodna pana la botez etc). Imaginile care nu sunt realizate de noi vor fi retusate doar la nivel de baza, daca este cazul.

Costul acestui album este 150 euro (include si transportul din Olanda). Dimensiunile albumului vor fi 20cm x 25cm in orientarea aleasa de dvs (landscape sau portret), iar numarul de pagini va fi de maxim 70 pagini.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *