Noile Cursuri NP

In 2015 schimbam straiele.

Implinim 3 ani frumosi impreuna, 3 ani de dezvoltare si crestere continua. Le multumim tuturor celor care ne-au calcat pragul si s-au deschis in fata fotografiei. A fost o onoare sa le calauzim primii pasi in acest drum minunat. Cu fiecare grupa noua am invatat si ne-am imbunatatit putin cate putin datorita feedback-ului vostru.

Acum, am schimbat conceptul cursurilor noastre de lunga durata. Bazandu-ne pe experienta ultimilor ani cat si pe feedback-ul primit de la participanti, am reorganizat structurile de curs ale atelierelor de lunga durata. La noile cursuri, informatiile sunt eficient prezentate si fluent expuse, cu analogii si comparatii care sa confere sens pentru participanti.

Cursul pentru adulti are acum denumirea “Curs foto – Basic, Mid, Advanced” si este impartit in trei module consecutive, accesibile separat pentru cursantii care au participat deja la Basic la noi. Acesta incepe pe 9 februarie si se termina pe 22 aprilie.

Incepe cu notiunile de baza despre expunere, moduri in care puteti folosi creativ functiile aparatului, tehnici fotografice, compozitie, viziune, referinte din istoria fotografiei. Apoi continua cu practica pe diverse tematici in studioul foto sau in exterior, dobandind cunostinte despre tehnicile, settingul si iluminarile specifice pentru fiecare nisa fotografica abordata. Iar pe parcurs se predau programele Lightroom si Photoshop, extrem de utile pentru gestionarea arhivei foto, editarea digitala rapida sau in profunzime a imaginilor fotografice, cat si modificari grafice ale acestora.

 

Cursul pentru copii se numeste acum “Atelier foto – Incepator, Intermediar, Avansat” si este impartit in trei module consecutive accesibile separat pentru cursantii care au participat deja la incepatori la noi. Acesta incepe pe 14 februarie si se termina pe 4 aprilie.

Notiunile de baza in fotografie sunt predate la inceput, cat si informatii despre aparatul foto, expunere, tehnica fotografica, compozitie si genuri fotografice. Ulterior sunt prezentate diferite nise fotografice si abordarile specifice fiecaruia. Desigur nu puteau lipsi eternul Photoshop si Lightroom, care ii vor distra pe copii cu diverse modificari grafice si editari digitale distractive.

 

Suportul de curs a fost si el upgradat pentru a le oferi copiilor toate informatiile intr-un mod usor de parcurs si de retinut. Materialele didactice includ acum si promotionale oferite cursantilor (stick USB 8GB, pix, foi, mape).
Iesirile practice includ locuri precum Mogosoaia, Comana, Herastrau si alte parcuri din Bucuresti, Centrul Vechi si alte zone din centrul orasului. Sedintele din interior au loc acum la noul studio foto, complet echipat cu aparatura de iluminare profesionista.

In plus, intrucat printre cursantii nostrii sunt multi doritori pentru modulele avansate (Mid – Advanced la adulti si Intermediar – Avansat la copii), toti cei care au participat la primul/primele 2 module inainte de noiembrie 2014, beneficiaza de un pret preferential.

Va asteptam cu drag!

 

_RIS0087

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *