One-to-one workshop

_RIS6116

This workshop can also be held in English, just leave us a message if you’re interested.
Este taller se puede dar en Español, tambien; dejanos un mensaje si te interesa.

 

One-to-one Workshop este un curs de fotografie creat special pentru a se mula perfect pe cerintele dvs. Cursul poate cuprinde informatii de baza si notiuni elementare in fotografie, poate aborda tehnici de nivel mediu sau poate merge pana la specializarea pe o anumita nisa fotografica.
Inainte de a porni cursul se poarta o discutie prealabila in care trainerul si viitorul cursant discuta stabilesc tematicile dorite de acesta,  aleg impreuna exact capitolele care prezinta interes pentru cursant si hotarasc programul, numarul de sedinte si frecventa acestora.

 

Obiectivele cursului:
– atentia 100% a trainerului
– rezolvarea punctuala a tuturor neclaritatilor survenite
– evitarea unei stari de oboseala contraproductiva dupa programul incarcat de la serviciu / facultate / scoala
– stabilirea unui ritm personal de acumulare si invatare
– un orar modelat special dupa programul dvs
– evitarea suprapunerii sedintelor cu orele de lucru

Durata: intre 2 si 8 ore / sedinta
Frecventa si orar: (in functie de programul clientului) in timpul saptamanii sau in weekend
Nivel de cunostinte: incepator, mediu sau avansat

Obiectivele cursului:
– imbunatatirea cunostintelor foto punctual pe neclaritatile cursantului
– imbunatatirea calitatii imaginilor foto
– deprinderea comunicarii prin imagini foto
– dezvoltarea unei ‘relatii personale’ de intelegere cu aparatul foto

Agenda cursului:
Se stabileste in cadrul intalnirii prealabile, unde se lucreaza pe un draft cu diverse tematici, notiuni si tehnici de fotografiere pentru a construi cursul perfect pentru dvs.

Program:
Se stabileste de comun acord in functie de programul dvs.

Pret:

Costul se stabileste in functie de complexitatea tematicii alese, volumul de materiale didactice utilizate si numarul de ore dedicate. Insa, intrucat ne place sa lucram cu oameni determinati si sa impartasim pasiunea pentru fotografie, clientii fideli vor avea beneficii extra si se vor bucura de costuri preferentiale dupa un numar de 2 sedinte parcurse.

 

Testimoniale cursanti

Mi-a placut mult acest curs, a fost foarte interesant, cat si amuzant. Daca se intampla sa nu retin anumite lucruri, eram ajutata si intelegeam. A fost foarte tare!

Maria, 12 ani – 12.07.2019

 

Imi place cum mi se explica tehnicile astfel incat sa pot intelege.

Maria, 14 ani – 8.07.2019

 

Imi place cum interactionam in parc!

Iulia, 14 ani – 3.07.2019

 

Mi s-a parut foarte interesant faptul ca lectiile s-au desfasurat in natura si mi-a placut ca am reusit sa inteleg foarte usor ce mi s-a predat. Mi s-a explicat ce nu am inteles si consider ca am invatat foarte multe lucruri.

Eva (13 ani) – 13.07.2018

 

Mi-a placut mult cursul. Am invatat chestii noi.

Maria (14 ani), 04.08.2017

 

Pe toata durata cursului am intrat cu totul in lumea fotografiei si nici n-am simtit cum a trecut timpul. Am ras, am facut poze deosebite si am invatat in cel mai distractiv mod cu putinta!

Catrinel (17 ani), 06.07.2017

 

Chiar daca avem usor acces la informatie si tot felul de tutoriale web, nimic nu se compara cu o intalnire fata in fata cu un profesionist care stie si sa iti explice, cu rabdare, tehnicile fotografiei. Cursul a fot o combinatie foarte reusita de teorie si practica si mi-a deschis si mai mult apetitul pentru poze frumoase.

Razvan (29 ani), 30.11.2016

 

A fost super sa invat tehnici ale fotografiei si metode creative si folositoare alaturi de un om si un fotograf minunat: Cris :).

Bianca (15 ani), 28.07.2016

 

De mult mi-am dorit sa fac un curs de fotografie, iar o prietena de-ale mele mi-a recomandat-o pe Cris. La prima sedinta mi-a placut chiar mult, la fel si la a doua. Cris este super de treaba si foarte draguta. Pot sa zic ca am invatat lucruri foarte interesante si mi s-a dezvoltat mai mult placerea de a face poze. Sper sa mai am ocazia sa mai lucrez cu dansa. Foarte frumos cursul!

Daria (13 ani), 15.07.2016

 

Mi-a placut foarte mult! Domnisoara Cristina a fost foarte intelegatoare cu noi, foarte draguta. Ne-am distrat foarte mult. Daca as putea, as mai face cursul inca o data. :))

Alexia (13 ani), 15.07.2016

 

A fost o mare placere, iar tot ce am invatat nou, am invatat prin distractie. Acum stiu mult mai mult decat ma asteptam si sunt bucuroasa ca acum stiu sa-mi folosesc aparatul foto si pot sa-mi cultiv talentul.

Ana (13 ani), 8.07.2016

 

I’ve had the experience to get coached by Cris in the last few months. The most important aspect of Cris’s teaching is her demeanor. In the time spent she coached me on basic to advanced topics while projecting a wide array of examples. Very focused, above par communication, uncanny knack to explain the concepts using practical techniques define Cris. In my sessions with Cris not only did we cover theoretical sessions I was able to participate in many life shoots which were based on real life settings. Highly versatile, I absolutely loved to work with Cris and would highly recommend her to someone who is willing to get coached and take their photography to the next level.

Jack Singh (age 37), 11.04.2016

 

O experienta frumoasa pe care as repeta-o oricand, fara ezitari. Am aflat multe lucruri noi, lucruri folositoare si foarte interesante. Sedintele de curs s-au desfasurat calm, iar toate lucrurile mi-au fost explicate pe intelesul meu ori de cate ori a fost nevoie. Mi s-au deschis ochii spre alta perspectiva iar acum un simplu copac, de exemplu, il pot vedea in o mie de feluri.

Ada (15 ani), 20.03.2016

 

Am invatat multe. Este un curs amuzant si frumos. Iesim afara des. Imi plac pozele facute si tot ce am invatat.

Antonia (9 ani), 19.03.2016

 

Este un curs diferit, prezentat diferit, intr-o atmosfera foarte placuta si degajata. De asemenea, mi se pare ca desi e degajat si nu exista neaparat o presiune, te face sa fii mult mai atent, concentrat si dornic sa inveti.

Tudor (18 ani), 07.08.2015

 

Cristina este o profesoara excelenta, am invatat multe lucruri despre aparatul meu si cum sa fac poze profesionale.

Ilinca (13 ani), 29.07.2015

 

Ce mi-a placut la seminar: rabdare, intelegere, flexibilitate, client service oriented, persoana calda – toate acestea descriu trainerul Cris Ardelean. Mi-am depasit teama de “prea mult tehnic”.

Mihaela Molner (30 ani), 23.02.2014

 

Mi-a placut foarte mult la curs.

Ata (8 ani), 10.08.2013

 

Decizia de a opta pentru un curs “custom” s-a bazat pe nevoia de a avea un raspuns la intrebarile legate de fotografia tip “food”. Surpriza a venit atunci cand Cris s-a mulat cu usurinta dupa cunostintele mele, trecand mai repede peste aspectele cunoscute si insistand in schimb acolo unde era cazul. Am plecat cu un bagaj de cunostinte pe care astept cu nerabdare sa le pun in practica si cu o noua data notata in agenda personala: data urmatorului curs “custom” de data aceasta cu o alta tematica.

Marian (29 ani), 14.12.2012

 

Cursul ‘One-to-one’ este perfect daca vrei sa te bucuri de lectii organizate special pentru tine, in functie de ceea ce iti doresti. Te ajuta sa-ti completezi cunostintele in stilul si in ritmul tale, intr-un mod cat mai placut.

Elena (29 ani), 12.09.2012

 

Ma bucur ca am plecat mai invatat decat am venit. Mi-ar fi placut sa vorbim despre detalii tehnice mai mult decat despre creativitate.

Emanuel Epure (36 ani), 30.08.2012

 

Inscriere

Pentru inscriere, va rugam sa ne scrieti la adresa  info@nationalphotographic.ro

_RIS7966

DSC_0207

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *