Photo Coaching / Consiliere Fotografica

Ce este Photo Coaching / Consiliere Fotografica?

 

_DSC5840

_RIS7915

Este continuarea fireasca a Atelierului Foto pentru Copii si prelungirea naturala a Cursului Foto pentru Adulti. Odata cu terminarea cursurilor lungi, oferim posibilitatea aprofundarii anumitor interese si nise fotografice tuturor celor care isi doresc sa continue aventura lor in lumea fotografiei.

Sedintele sunt individuale, participantul bucurandu-se astfel de atentia 100% a trainerului. Se asigura astfel o asimilare mai rapida si o acoperire garantata a lacunelor specifice fiecarui participant in parte.

Dupa acoperirea notiunilor de baza, invatarea procedeelor si tehnicilor fotografice, fiecare participant isi descopera pasiunea pentru un anumit gen fotografic, fie acesta portretul, peisajul, street photography sau arta digitala fotografica. Coachingul este special destinat pentru a dezvolta acel subiect si a largi orizonturile in cadrul tematicii preferate. Se lucreaza de asemenea pe portofoliul creat de partcipant, in cazul in care coachingul este destinat pregatirii pentru un liceu sau o facultate de arte, sau pentru pregatirea unui proiect fotografic pentru job.

Tematicile intalnirilor se discuta si agreeaza inainte de incepere, printre acestea putand fi abordate: portretul, peisajul, fotografia documentara, fotografia macro, fotografia de studio, fotografia de calatorie, fotografia de produs, fotografia culinara, accesorii specifice si utile, Photoshop, Lightroom si alte subiecte. Pe durata sedintelor trainerul va pune la dispozitie aparatura si accesoriile necesare realizarii tematicii respective. Sedintele se pot desfasura in exterior sau in studio, in functie de tematica explorata. Vor fi incluse si momente de feedback asupra imaginilor realizate, pentru a decide daca directia aleasa este cea potrivita si ce alte instrumente, materiale sau locuri de inspiratie pot fi abordate pentru a atinge telul propus.

Durata optima a unei sedinte este de 2 ore.

 

Pret:

Ne dorim din inima sa beneficiati de sprijin in calatoria voastra fotografica dupa terminarea cursurilor lungi si vrem sa va fim alaturi in expeditia de explorare. Astfel ca pretul il vom stabili pornind de la nevoia dvs pt acest tip de indrumare (poate fi vorba despre un portofoliu pt obtinerea unui loc de munca, sau portofoliu pt admitere la facultate, sau pur si simplu din dorinta de a invata cat mai multe despre fotografie), volumul de lucru care va fi necesar pt a indeplini cerintele si materialul de lucru necesar.

 

 

_RIS9498

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *